Appartementen

Het appartementencomplex CPO Sciencepark telt  6 woonlagen verdeeld over een hoog- en laagbouw. Er worden 16 appartementen gerealiseerd variërend in grootte. Naast 13 woonappartementen komen er op de begane grond van de laagbouw 3 woon-werkappartementen. Alle appartementen beschikken over een balkon. Iedere bewoner is in de gelegenheid zelf of onder begeleiding van een architect, het appartement naar eigen inzicht, smaak en wensen in te richten. Het complex heeft een overdekte parkeerruimte. En op de derde etage van de laagbouw komt een kleurrijke gemeenschappelijke daktuin.

De begane grond wordt ook gebruikt om een gemeenschappelijke ruimte te creëren. Er zal een multifunctionele werkruimte worden ingericht. Te gebruiken door bewoners en niet-bewoners voor bijvoorbeeld vergaderingen, werk, trainingen of als ontmoetingsplek. De plannen hiervoor worden nog concreet gemaakt vanuit een werkgroep bestaande uit toekomstige bewoners.

Met CPO Sciencepark ontwikkelen we samen een gebouw dat maximale vrijheid biedt aan individuele wensen en ruimte geeft aan gezamenlijke- en/of buurtactiviteiten.